Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

WATERWERELD

Zwem mee!

Laat je verrassen door de mooie dieren van de oceaan.
!
Steiff
068287

Steiff EAN 068287 Kari Karetschildpad

Steiff EAN 068287 Kari Karetschildpad, 32cm.

Kari Karetschilpad is gemaakt van zacht bruin/creme pluche met airbrush details.

Kari heeft veiligheidsogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. Hij kan in de machine gewassen worden op 30° C.

Hij heeft het CE keurmerk voor veilig kinderspeelgoed en is dus veilig voor jonge kinderen.

Hij heeft een "stainless steel" knop in zijn linker poot.

Nieuw

Steiff
063183
Levertijd:14 dagen

Steiff Cosy EAN 063183 Cappy dolfijn

Steiff Cosy EAN 063183 Cappy dolfijn, 35cm.

Cappy is gemaakt uit zach wit, grijs en lichtblauw pluche. Zij heeft zwarte veiligheidsogen en airbrush details. Ze is gevuld met een synthetisch vulmateriaal en kan gewassen worden op 30 graden. Zij is 100% veilig voor uw kind.

Steiff
063633

Steiff EAN 063633 Sam Hamerhaai

Steiff EAN 063633 Sam Hamerhaai, 62cm.

Sam Hamerhaai is gemaakt van grijs/wit pluche, heeft veiligheidsogen, airbrush details en is gevuld met synthetisch materiaal. Sam kan gewassen worden op 30 graden (in een waszak) en heeft het CE teken voor veilig speelgoed. Sam heeft een edelstalen “Knopf im Ohr”.

 

Nieuw

Steiff
063695

Steiff EAN 063695 Blauwe Walvis Mama

Steiff EAN 063695 Blauwe Walvis Mama, 48cm.

De blauwe walvis mama is gemaakt van bruin grijsblauw pluche, heeft veiligheidsogen, airbrush details en is gevuld met synthetisch materiaal. Walvis kan gewassen worden op 30 graden en heeft het CE teken voor veilig speelgoed. Walvis heeft een edelstalen “Knopf im Ohr”.

 

Nieuw

Steiff
063695

Steiff EAN 063695 Blauwe Walvis Baby

Steiff EAN 063695 Blauwe Walvis Baby, 24cm.

De blauwe walvis baby is gemaakt van bruin grijsblauw pluche, heeft veiligheidsogen, airbrush details en is gevuld met synthetisch materiaal. Walvis baby kan gewassen worden op 30 graden en heeft het CE teken voor veilig speelgoed. Walvis baby heeft een edelstalen “Knopf im Ohr”.

 

Nieuw

Steiff
063763

Steiff EAN 063763 Pinky dangling flamingo

Steiff EAN 063763 Pinky dangling flamingo, 30cm.

Steiff Pinky Flamingo is gemaakt van roze pluche met airbrush accenten op het lijf. Ze heeft veiligheids ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. Zij heeft lekkere slingerpoten.

Pinky is wasbaar in de machine op 30° C.

Ze heeft het CE keurmerk voor veilig kinderspeelgoed.

Steiff Pinky heeft een knop van edelstaal in het linker oor.

 

Nieuw

Steiff
063749

Steiff EAN 063749 Bobby Blauwvoetgent

Steiff EAN 063749 Bobby Blauwvoetgent, 24cm.

Steiff Bobby Blauwvoetgent is gemaakt van wit, grijs en bruin pluche met airbrush accenten op het lijf. Hij heeft veiligheids ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal.

Bobby is wasbaar in de machine op 30° C.

Hij heeft het CE keurmerk voor veilig kinderspeelgoed.

Steiff Bobby heeft een knop van edelstaal in de linker vleugel.

 

Nieuw

Steiff
4001505063688

Steiff art nr. 063688 National Geographic Sheila baby zeehond

Steiff art nr. 063688 National Geographic Sheila baby zeehond, 23cm.

Steiff  Sheila baby Zeehond is gemaakt van grijs pluche. Zij heeft veiligheids ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. Zij heeft airbrush details rond de snuit en vinnen. Zij is liggend. Flummi is wasbaar in de machine op 30° C.

Zij heeft het CE keurmerk voor veilig kinderspeelgoed en heeft een knop van edelstaal in de linker vin.

 

Bescherm samen met ons de biodiversiteit. De wereld verandert en steeds meer diersoorten worden met uitsterven bedreigd. Vanuit dit besef hebben we samen met National Geographic een bijzondere collectie pluchen dieren in het leven geroepen. De collectie bevat een groot aantal dieren, die voor het biodiversiteitsproject National Geographic Photo Ark zijn gefotografeerd door Joel Sartore. De bescherming van alle diersoorten ligt ons na aan het hart. Met uw aankoop steunt u een goed doel! De opbrengsten uit de verkoop van alle National Geographic producten gaat naar wetenschappers, ontdekkers en onderzoekers van de National Geographic Society in de hele wereld. Een betoverend lid van onze National Geographic collectie is baby-rob Sheila. Met haar schattige grote ogen kijkt ze geïnteresseerd de wereld in. De onderbuik, het gezicht en de staartvin zijn van fluweelzacht pluche in grijs/beige. Het gestroomlijnde lichaam wordt met een grijs airbrushdesign versierd. Bij Sheila is gebruikgemaakt van bijzondere kleurdetails: roze om de mond, stipjes op de rug en een mooie kleur donkerbruin rondom de ogen. De neus is zwart en de grappige baardhaartjes zijn wit. De 23 cm grote Sheila behoort tot de larghazeehonden. Ze leeft in de Japanse Zee, de Beringerzee, de Gele Zee en de Noordelijke IJszee. De heerlijk zachte Sheila staat op de lijst van bedreigde diersoorten. Omdat haar leefgebied door overbevissing en vervuiling door de industrie en het leger wordt bedreigd. Ook de uitbreiding van industriegebieden en opwarming van de aarde vormen een bedreiging voor deze robbensoort.

 

PHOTO ARK ™ and © Joel Sartore. © 2019 National Geographic Partners, LLC. All rights reserved. NATIONAL GEOGRAPHIC and Yellow Border Design are trademarks of National Geographic Society, used under license.

 

 

Nieuw

Steiff
024382

Steiff 024382 Sian Caraïbische zeekoe

Steiff 024382 Sian Caraïbische zeekoe, 33cm.

Sian is gemaakt van zacht grijs pluche met airbrush details. Hij heeft veiligheidsogen ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. Hij heeft een handgeborduurde neus en mond. Hij is wasbaar in de machine op 30° C. Hij komt met het CE teken voor veilig kinderspeelgoed.

Sian is geschikt voor jonge kinderen.

Hij komt met zijn knop in de linker vin.

Sian is onderdeel van de National Giographic serie.

Steiff en National Geographic werken samen om een verzameling realistische pluche dieren te presenteren die de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur en het milieu illustreren Daarnaast is er zo aandacht voor de bescherming van bedreigde diersoorten.

Nieuw