steiff ean 240508 good night dog gift set

GESCHENK SETS EN ACCESSOIRES

Geschenk set voor baby's

U zoekt een stijlvol en kwalitatief hoogstaand kraamcadeau? Kies een geschenk set van Steiff.

 

!
Steiff
240553

Steiff EAN 240553 geschenkset blauw

Steiff EAN 240553 geschenkset blauw, 20cm

Geschenkset Slaap lekker blauw bestaat uit een koffertje, een paar blauwe slofjes, een blauwe “sjaal” en een Slaap lekker beertje grijpring met rammelaar.

Deze is gemaakt van bruin en blauw pluche, superzacht voor de tere babyhuid. Hij heeft geborduurde ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. De grijpring en kleding is wasbaar in de machine op 30° C. Hij komt met het CE teken voor veilig kinderspeelgoed.

De grijpring is veilig voor baby's

Hij komt met zijn knop in het oor.

 

Nieuw

retired item, nog 1x beschikbaar.

Steiff
240546

Steiff EAN 240546 Geschenkset Rose

Steiff EAN 240546 Geschenkset Rose, 20 cm

Geschenkset Slaap lekker roze bestaat uit een koffertje, een paar roze slofjes, een roze bandana en een Slaap lekker beertje grijpring met rammelaar.

Deze is gemaakt van bruin en roze pluche, superzacht voor de tere babyhuid. Zij heeft geborduurde ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. De grijpring en kleding is wasbaar in de machine op 30° C. Ze komt met het CE teken voor veilig kinderspeelgoed.

De grijpring is veilig voor baby's

Zij komt met haar knop in het oor.

 

Nieuw

retired item

Steiff
241215

Steiff EAN 241215 Geboorte Teddybeer

Steiff EAN 241215 Geboorte Teddybeer, 30cm.

Geboorte teddybeer is gemaakt van superzacht beige pluche. Hij heeft geborduurde ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. Hij is wasbaar in de machine op 30° C. Hij komt met het CE teken voor veilig kinderspeelgoed. Hij wordt geleverd met een slab waarop de naam (max. 12 letters), geboortedatum en tijd geborduurd wordt. Deze slab wordt binnen 10 werkdagen aan de klant gestuurd.

Teddy is geschikt voor baby’s en jonge kinderen (zonder slab).

Hij komt met zijn knop in het oor.

 

Nieuw

Leverbaar op bestelling vanaf ong. juli 2018

Steiff
241208

Steiff EAN 241208 Happy Farm Telspel

Steiff EAN 241208 Happy Farm Telspel, 20cm.

Happy Farm Telspel is gemaakt uit zacht pluche geschikt voor de tere babyhuid. De basis is de hen zittend in een “mand”. Deze mand bestaat uit 6 zakjes met daarin 6 kuikens in verschillende kleuren waarbij elk kuiken een nummer op het lijf geborduurd heeft. Hiermee kunnen kinderen al spelend met de kuikens, kleuren en getallen leren.

Mama en kuikens hebben geborduurde ogen, zijn gevuld met synthetische vulling en wasbaar op  30 °C. Zij zijn allen voorzien van het CE keur en veilig voor baby’s en jonge kinderen. Mama heeft de knop in haar linker vleugel.

Nieuw

Steiff
241086

Steiff EAN 241086 Blossom Babies Konijn knuffeldeken

Steiff EAN 241086 Blossom Babies Konijn knuffeldeken, 78cm.

Blossom Babies zachte deken met konijn is gemaakt van Multi gekleurd pluche, superzacht voor de tere babyhuid. Hij heeft geborduurde ogen en is gevuld met synthetisch vulmateriaal. Hij is wasbaar in de machine op 30° C. Hij komt met het CE teken voor veilig kinderspeelgoed.

De deken is geschikt voor jonge kinderen.

Hij komt met zijn knop in het oor.

 

Nieuw